Verantwoordelijke secretariaat – Antwerpen

  • Nieuws
  • Gepubliceerd op 14.02.2020
  • Nieuws ISC

De ISC zoekt momenteel, in het kader van een vervanging van 2 maanden, maar met het perspectief van een permanente benoeming, naar een

 

Verantwoordelijke secretariaat – Antwerpen

 

Onder de leiding van de Secretaris Generaal, zal de Verantwoordelijke secretariaat de vlotte werking van het Secretariaat verzorgen en een en een sleutelrol spelen in de communicatie tussen het Secretariaat en de Leden enerzijds, het Secretariaat en diverse dienstverleners anderzijds.

De Verantwoordelijke secretariaat  maakt deel uit van een beperkt team van 5 personen en organiseert en coördineert  de administratie en werkprocedures van het kantoor om de effectiviteit, efficiëntie van het werk en veiligheid van de organisatie te waarborgen.

De verantwoordelijke secretariaat is verantwoordelijk voor het stroomlijnen van administratieve workflows, voorraadcontrole, de goede werking van het secretariaat en de administratieve taken. Hij/zij werkt samen met de medewerker, vertrouwt hem taken toe en houdt toezicht op diens werk, en zorgt dagelijks zo nodig voor de opvolging van het werk van stagiairs.

Het ISC zoekt:

  • Iemand met ervaring in het afhandelen van een breed scala aan administratieve en uitvoerende ondersteunende taken en in staat om zelfstandig te werken met weinig of geen toezicht.
  • Een goed georganiseerd persoon, flexibel en die van administratieve uitdagingen houdt, in een internationale, meertalige en multiculturele omgeving.
  • Iemand die Nederlands en Frans spreekt en schrijft.

 

Uiterste sollicitatiedatum is op 29 februari 2020 middernacht.

In bijlage vindt u de gedetailleerde vacature.