CIW-Event 2020 * 6 februari * PAC Zuid, Gent

  • Nieuws
  • Gepubliceerd op 10.01.2020
  • Coördinatie
CIW-logo

CIW-event

2020 wordt een jaar van verandering voor de Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW).

Een jaar geleden maakte de CIW bekend dat ze haar werking zal optimaliseren en haar partnernetwerk uitbreiden. Op die manier wil ze beter voorbereid zijn op de uitdagingen waar het waterbeleid voor staat, de vinger aan de pols houden bij de watergebruikers en op het terrein, en open staan voor nieuwe kennis en innovatie.

Waterbeheerders, andere overheden, lokale besturen, sectororganisaties, … allen kregen ze de kans om voorstellen te formuleren. Ondertussen krijgen de plannen voor de vernieuwde CIW concreet vorm. Tijd dus voor een update.

We nodigen u dan ook graag uit op donderdag 6 februari, van 16u tot 19u in Gent (PAC Zuid, Woodrow Wilsonplein 2, Gent, onthaal vanaf 15u30).

Voorzitter Bernard De Potter blikt samen met u terug op het afgelopen traject en geeft een vooruitblik op de vernieuwde CIW. Communicatie, consultatie en co-creatie zijn daarbij sleutelwoorden. Minister Zuhal Demir brengt in een videoboodschap de kernpunten voor het toekomstig waterbeleid. En Cyriel Kortleven beloofde ons een inspirerende lezing.

Daarna kunt u kennismaken of bijpraten bij een hapje en een drankje.

Als internationaal gerenommeerd auteur en spreker op het vlak van veranderingsmanagement kan Cyriel Kortleven als geen ander een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals. Hij staat bekend om zijn verrassende en frisse lezingen met herkenbare situaties, overgoten met een laagje spitsvondige humor.

Schrijf u in